Another one bites the dust...

Det är mycket nytt nu denna gång att berätta för er. Måhända är det väldigt internt och för er lite mer avlägsna som inte pratar med mig dagligen är kanske detta inlägg lite svårt att hänga med i, isåfall föreslår jag att du inte läser mer och går och gör något mer vettigt som att gå och ut i köket och diska istället...

Så du läser fortfarande, var inte diskning på din intresselista just nu?

1.
Min vän Todde, gick ut hårt för några veckor sen med att han skulle minsann träna som faen och gå ner 10 kilo på fyra veckor. Han lovade också uppdatering varje dag på sin blogg med exakta listor vad han hade inmundigat varje dag. Ja det började ju bra, han svalt sig första veckan och jag var faktiskt lite orolig för honom att han inte skulle överleva, och vad skulle jag göra då?
Även hans listor kom löpande varje dag i ca en veckas tid och jag började tro på honom att detta kommer gå vägen. Sen efter ca 2 veckor frestades denna man utav alkohol, listorna på bloggen uteblev och vad jag förstod så gick det inte så bra längre. Nu springer mannen i samma spår som tidigare.

2.
En annan god vän som just nu bor i ett annat land har startat en blogg, en hälsoblogg skulle jag kunna beskriva den som (här skulle kanske Todde ta en titt). Han vet vad han snackar om då han har intresse samt en bra utbildning på detta område. Jag tycker helt klart ni ska ta en titt på den, klicka här och du kommer dit. Jag lägger även in hans blogg i mina länkar här bredvid om du vill titta vid ett senare tillfälle.


Puss och kram / Stuff


Små små tankar...

Satt och kollade runt på Tradera nyss, efter apbilliga spel som håller världsklass (gissa hur många jag hittade?) Hur som helst så snubblade jag över ett par annonser av samma säljare. Han sålde spelen relativt billigt till en konsol som heter Xbox 360, vad jag vill komma till är vad han skrev i själva annonsen.

"Jag säljer av mina spel pga FLICKVÄN"

Whipped by the girlfriend, hur roligt förhållande kan dom ha egentligen undrar jag då. Bara för att man fattar intresse för varandra så ska man väl inte behöva ge upp något man tycker om att göra. Eller har jag fel? Borde inte denna flickvän ge upp sitt "shoppande" då?

Kände bara att jag var tvungen att berätta för hela världen...


En liten lucka...

Jag har äntligen hittat en lucka att blogga på. Nästa vecka känns rättså omöjlig med 12-16 timmars dagar iväg från hemmet. Så nu har jag fått det ur systemet med, att kunna klaga på nästa vecka redan nu.

Vad har hänt under denna vecka som gått då? Inte så hemskt mycket intressant för er läsare iaf. I torsdags var jag och DJ:ade i Lund på ett ställe som heter Ariman, ligger nära Stortorget. Vi hade mycket roligt och vi hade en del gäster där som gick loss. Jag hade chaufför denna kväll så jag kunde också ta ett par öl. Trevligt trevligt!

På fredagen hade jag magsjuka av den värsta sorten. Inte roligt, men mina djur var riktigt kära och följde med mig överallt i min lgh och var väldigt kärvänliga. Uppskattades mycket!

På kvällen kollade jag 2 minuter på Let's Dance innan jag insåg att det är ett jävla skitprogram, ni som ser skiten borde brinna i helvetet så det slutar sändas. Jag kollade på På Spåret istället, vilket var ett trevligt program, programledarna är rätt roliga där eller nja, den ena av dem är rolig, Fredrik.

Sen surfade jag på nätet och insåg att det var dags att sova lite, vilket jag gjorde och vips var det en ny dag...

Peace and love / Stuff

It Dont Mean Nothing

Jag gör en Alex och har nu ett soundtrack till min blogg. Här hittar du den, min nya favoritlåt! LA Guns - It Dont Mean Nothing.

När du nu förmodligen inte lyssnar så har jag inte så mycket mer att säga, men jag vill påminna er om att det snart är helg. Imorrn släpps Roxettes nya och den trillar ner i min brevlåda. Samt så avslutas veckan i Lund med rep och det är verkligen underbart kul. Alla är grymt duktiga....utom jag, men det blir också en morot att göra sitt bästa hela tiden. Man utvecklas som musiker utav bara den.

Sen tror jag nästan att jag börjar trivas på mitt jobb...hoppas att det fortsätter att kännas så. Men givetvis är det inte bättre än att ha helg och vara ledig samtidigt som man har jobb. Har man jobb så trånar man efter ledighet och vice versa.

Nu ska jag lägga mig och nannulera något. Jag vet att detta inlägget suger hårt men jag hade inte uppdaterat på länge nu. Kommer mer kul i helgen!

Puss på er!

It's paybacktime!

Oh yes it is! And revenge is sweet, indeed it is. Jag babblar givetvis om att det nu är min tur att ge tillbaks en såkallad "dare" till Sir Alex. Jag vill att du skriver utförligt om ditt festande. Du skall skriva ner dina topp 3 bästa fester samt dina 3 värsta fester som du varit med om. Varför dom varit så roliga och varför de varit så tråkiga. Det ser inte bara jag fram emot att läsa om utan hela universum väntar spänt på dina clarifications!

I övrigt kan jag då ta och berätta om gårdagen. Jag jobbade som sagt under dagen, jag slutade lite tidigare och for hem där jag plockade undan lite snabbt. Sen ringde jag till Alex och undrade om han ville komma över på en öl och diverse kannor kaffe. Givetvis ville han det! Han kom ut och jag ringde runt till diverse folk här i trakten om de ville komma och snacka lite skit och bara ha lite trevligt. Filip aka min ersättare i DeWrenched kom hit och gjorde oss sällskap. En mycke trevlig prick!
Vi spelade kort, drack lite öl och hinkade i oss litervis med kaffe. Resultaten i kortspelen är ej av vikt. Förutom detta så gick VidZone varmt. En fin tjänst som numera inte är överdoserad av reklam längre. Denna tjänst gör du kan se musikvideos som streamas til ditt PS3, likt Spotify på din dator.

Nu ska jag lägga mig lite i soffan innan jag ska hälsa på Alexandras och Toddes katt.

Åka med buss - pros and cons

Jag är alltså en bussåkare, vilket jag inte trodde att jag nånsin skulle bli igen när körkortet togs. Nu har jag åkt ett par dagar och jag har redan ett par fördelar och nackdelar att dela med er kära läsare.

Fördelar:

+ Man kan sova
+ Man kan lyssna på musik
+ Man kan göra diverse sysslor såsom lufttrumma, rulla tummarna, dagdrömma om diverse damer på bussen
+ Snorbilligt om man åker buss om du jämför med att köra egen bil varje dag.
+ Man kan dricka öl (kanske ej lämpligt om du ska till jobbet)

Nackdelar:

-
Rätt trångt om du har otur får du sitta bredvid ett fetto (fick jag göra idag, fan vad klämde ut fettet på mig)
- Det går inte rent för snabbt
- Man träffar folk och måste därför vara svintrevlig och snacka när man egentligen bara vill vara enstöring
- Man kan inte gräva ut kråkbo, kan ej lägga brakskitar, samt ändra position på mr snopp.
- Få skvallertanter bakom dig som snackar i ett när du försöker sova (Har hänt och redan upplevts)
- Avgångarna passar ej som handen in the glove direkt alltid


Fastän nackdelarna är fler än fördelarna tycker jag det är helt ok att åka buss och jag är glad att jag har ett jobb fastän jag svär rätt duktigt på morgonen.

Förra inlägget skrev satans tidigt och jag skämdes en hel del när jag kom hem på kvällen över det och konstaterade att jag var helt off när det skrevs och morgnar suger. Jag vill liksom äta kakan samt ha den kvar...

(Extra tack till Todde som hjälpte mig med inlägget)

Puss alla älsklingar!

RSS 2.0