Stuff på Radio AF ikväll (22/3)

Oh yes indeed! Ikväll är det jag och Maniac som tar över radioprogrammet InRock på Radio AF. Det är en radiostation i Lund som kan rattas in på 99,1 mHz om du bor i närheten av just Lund. Gör du inte det finns alltid möjlighet att lyssna på oss via internet. Klicka på denna länken och sen klickar du på "lyssna" när du väl är på den hemsidan. Svårare än så är det inte. Vi börjar sända klockan 21.00 och håller på en timme.

Vad kommer vi att prata om då? Vi kommer att ta upp lite om helgens spelningar och prata lite med banden som spelar där. Vi kommer även att göra en akustisk låt för er, som är exklusiv och kommer att medverka på plattan vi håller på med. Jag har ansvar för musiken i programmet så tycker du att vi spelar skit så är det till mig du ska vända dig.
Vi har även snackat lite löst om vi kanske ska ringa och prata lite med Danko Jones, jag kan inte lova något då det är studenter som håller i just denna grej. Men det hade varit fett som faen.

I andra nyheter så förhandlas det just nu om annat jobb, vilket jag förmodligen kommer att ta på mig. Allt för att jag vill spendera mer tid hemma med mina djur istälelt för att vara borta 24/7. Vi har feta spelningar på gång som inte får avslöjas, och jag kan knappt bärga mig från att berätta vad och var vi ska spela.

Jag har även i åtankarna att berätta för er om alla band jag spelat med under åren som gått och skriva några roliga rader om dessa. Men den som väntar på nåt gott och läser min blogg får minsann vänta och se vad tiden har i sitt sköte.

Puss och kram!

Min närvaro har varit someplace else

Den har varit överallt utom här känns det som. Dessvärre hinner jag inte med allt som jag skulle vilja för tillfället. men jag jobbar hårt på det för att kunna lösa problemet.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om då det hänt lite för mycket sen sist jag skrev och det orkar varken jag skriva eller du läsa spaltmeter efter spaltmeter.

Idag är jag ledig och det är skönt som faen, dagen innebär att jag goes insane och snackar med Asta och Falcon precis som dom vore människor. Jag tänker dricka litervis med kaffe och då får man en andedräkt som inte är av denna världen. Kaffedrickare har hemsk andedräkt. Jag minns tillbaka tills jag gick i skolan och att vi hade en extralärare som hjälpte oss. Hon var kaffedrickare och man satt hellre själv och kämpade med en uppgift som man inte visste hur man skulle lösa istället för att räcka upp handen och riskera att hon kom för att hjälpa för det var fan vad det luktade i käften på henne. Och nej, hon var inte rökare.

Utöver detta så innebär det att tvn är på och stereon såklart, jag vet inte vad jag är sugen på att lyssna på. Lite queen-feelings har jag nog. Nej då lyssnar man inte på mainstream-Greatest Hits plattorna Dom har gjort så mycket bra, att lyssna på plattor i sin helhetkan vara fantastiskt tycker jag. Då får man uppleva den känslan som artisten har tänkt sig att ett album ska låta som. Det är så enormt mycket arbete bakom en platta. Greatist Hits ska helst undvikas från alla band.

Nu ska jag brygga kaffe och välja en Queen platta. Det blir nog The Miracle. Jag älskar den plattan, lite poppig men fan vad den är bra, och sen har vi A Night At The Opera, jag ryser bara jag tänker på den....

Peace out / Stuff

Dags för nytt inlägg kanske?

Är det någon som har koll på när jag senast skrev? Är det någon som fortfarande läser? Någon som kunde bry sig mer om mina två tidigare frågor? Och svaret är säkerligen 3 rungande nej. Det känns skönt för då kan jag gnälla lite utan att någon tar illa vid sig.

Jobb, här har vi ett ord som är så in i satans negativt laddat. Finns det någon som ens blir pirrig i kroppen av att höra detta ord, går du igång på när någon säger att de har ett "jobb" till dig? Jo det är klart, är du studerande tycker du att det ska bli så in i helvetes roligt när du en dag får ett jobb. Well let me break it to you... Det är det inte, ni klagar på att ni måste göra en massa uppsatser och ni har så mycket inför nästa tenta. Det är som en piss i Mississipi. Ni förtjänar en smäll på käften allihopa.
Jag ser fram emot den dag jag bli pensionär och kan springa runt och spela Bingo i närmsta allaktivitetshus och diskutera gårdagens väder och om hur mycket jag retat mig på min nya granne som parkerat sin bil utanför mitt hus som jag inte ens ser för jag har en stor häck ivägen så egentligen ser jag inte bilen, men varför i hela helvete ska han stå just där? Är han intilligensbefriad?

Kollektiv trafik, vem fan kom på det? Kadaffi eller hur du nu stavar ditt namn, avgå frivilligt så bensinen kan gå ner i pris nån gång. Jag hatar att åka buss, trångt och jävligt. Jag är faktiskt förkyld och är jag förkyld och åker någon form av fordon blir jag väldigt torr i näsan, då vill jag gärna rensa min nos med en härlig finger i näsan. Det kan jag inte på bussen för då skäms jag. Och vem skäms jag för, jo gamla gubbar med mössor från 1879 och mustacher som hade passat vilken tysk porrfilm som helst från 70-talet. Aldrig där ska sitta damer med djup urringning och tycka att jag är världens coolaste kille som behöver stor plats för benen och som vill sitta på behörigt avstånd så jag kan titta utan att det bemärks.

Nu tickar min mat/jobb och sov-klocka på sängen. Vi hörs om ett tag mina goa vänner! Puss och kram på er!

RSS 2.0