Bög-blogg.se

Blogg.se är fanemig bara skit och mög. Jag bloggar via mitt bands hemsida och vi använder oss utav wordpress. Det är fanemig överlägset bäst! Detta kommer bli mitt sista inlägg här.

Fast oroa er ej, jag kommer fortsätta att blogga fast på annan adress. Sidan är fortfarande under uppbyggnad så kritisera mig ej för tradig design än. Men hoppas gärna in för att läsa en rad eller två där.

Jag bloggar numer endast på denna adress:

http://stuffthekiller.wordpress.com/


See you in hell motherfuckin blogg.se!

I fell hard for an angel in an armoured suit!

Jag tävlar med mig själv i att ha längst titel i min blogg. (mest för att ingen annan vill vara med och tävla, dom säger ju att "själv är bäste dräng")

Idag har jag varit hemma där jag växt upp och fått hjälp av min kära moder att sy mina scenkläder, detta för att jag har tummen mitt i näven. Det blev satans bra kan jag meddela er alla. Hon är en pärla min mamma! Min "father of a son" är också en pärla. Så nu när det är ur världen så slipper någon bli ledsen för att ej bli nämnd.

Om jag skall komma till titeln i inlägget istället så kan jag berätta att detta är en låt från Electric Boys nya platta, samt deras nya singel. Riffet är jävlar i mig guld, första versen är sådär, men fortsätt lyssna, låten växer som satan ska ni tro. Har ni Spotify så kolla in länken här : Electric Boys – Angel In An Armoured Suit

Har ni inte Spotify så kolla in videon på Youtube här.

Känns som jag kan relatera till texten och hela låten.

Kram!

För att jag kan!

Jag ligger nu i sängen och kollar på datorn. Att ha en bärbar dator är underbart, jag undrar lite hur jag kunnat klara mig utan innan. På datorn snurrar msn så att jag kan vara social utan att lyfta telefonen och jag har inte orkat gå till stereon för att lyssna på musik så Spotify snurrar givetvis med.

Igår hade vi gig, det lite huxflux arrangerat men det var iaf roligt att spela. Jag och Beddie hoppade sönder ett bord ute i publiken och ett par vinflaskor gick förlorade i stöten. Antagligen var vi populära eller inte....

Efter giget åkte jag hem direkt för att träffa Todde, Alex, Dahl och co. De hade nämligen också giggat vilket jag var lite sad över att ha missat men ville iaf efterfesta lite med dem. Dahl hade däckat när jag kom dit. Trist när sånt händer. 

Nu ska jag gå upp ur sängen för att dra ut Asta i regnet samt köpa mig ett pakke bacon så jag kan eat some english breakfast!

Puss! 

Summer brings warmth finally!

Ja det var väl inte ett ljusår för tidigt med värme när det e sommar och allt. Fast ska jag gnälla lite så tror jag att jag har fått lite "farmor-gener" i mig då jag nu klagar lite på värmen och tycker det är för varmt att gå ut. Asta däremot har skäl att klaga, hon har ju värsta vinterpälsen på sig.

Innan jag går längre in i inlägget vill jag svara på ett svar som Alex gjorde på min förra post.
Jag tror jävlar i mig jag hade fixat pappersarbetet om jag väl gett mig fan på det, jag brukar ju fixa saker när det väl måste göras, mitt stora problem e att jag inte giter göra för mycket...


Nu tillbaka till mr inlägg igen... Sommar, värme... det är trevligt. Alla damer är sommarfina och jag sitter i dagens outfit. En urtvättad Sverigetröja som matchas utav ett par tre år gamla röda väldigt blekta Pumashorts. Det ni alla damer, jag förstår att det vattnas i era munnar utav att se min muskulösa kropp svälla innanför dessa säckiga kläder. Nä skämt å sido, jag bryr mig inte för stunden när jag bara är hemma, vill folk glo när jag sitter ute på min uteplats så låter jag er titta. Till mitt försvar är inte folket som springer här ute rent för granna heller...

Puss på er alla, Stuff

Mr otrevlig dröm!

Det e tamigfan jävligt sällan jag har bad dreams, förhoppningsvis är det ett tecken på att jag har det bra som faen. Drömde om att Asta gick bort (finare ord för att dö), det var inte okej nånstans. Jag har jobbat och varit borta mycket ifrån henne och jag får sånna skuldkänslor towards her. Tänk att man kan bli så fäst vid ett djur egentligen, lite sjukt är det. Nu har jag bara en jävla rövig vecka framför mig sen har jag mer tid över att spendera med henne. Det känns bra.

Jag vill senare i livet säga upp mig och starta något eget, be alla arbetsgivare att fara å flyga iväg. Vill skaffa mig en liten gård där jag starta ett hund/katt-hotell. Detta innebär att jag måste sluta med musiken så jag ägna all min tid åt detta projekt. Det är inget som kommer hända inom ett par år. Men jag ska fanemig göra det. Mr dröm, man lever bara en gång, lika bra att satsa fullt ut då!

Nä nu ska jag ta mig en kopp i kaffe ute i solen och titta på när min nyupphängda tvätt torkar!


C ya soon!

RSS 2.0