UNDVIK denna beer!

Nu så har jag tagit mitt förnuft till fånga och skaffat mig en ny dator, en bärbar sådan. Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv, djuren ligger ute på den så kallade "terassen" så det är lagom svalt här inne med. Det enda som saknas nu är en kall beer i ena näven. På tal om beer...
 
Jag ska börja göra en lista på vad och vart du ska undvika öl. Varför undvika öl, jo för det e omöjligt att få ner den i strupen utan att man klöks eller hellre vill skära sig med glassplitter i ögonen. Listan kommer såklart bli längre framöver ju mer beer man smakar på.


Undvik!
1. Fatölen på Kings Head i Ystad. De har 2 smaker, undvik TT. Jag fick ge bort skiten och inte ens då blev den uppdrucken.

2. Norrlands Guld Ljus på flaska, denna sort smakar piss på flaska. Synd då flaskan e snygg och den ser god ut....


Det var de 2 som fortfarande är i färskt minne, jag vill minnas att Pistonhead smakar apa, har ni förslag på äcklig beer som ska smakas på så kommentera så ska jag pröva skiten!


Över och ut!

Rolighetsfaktor = hög!

Idag ska vi ta upp vad som är roligt i livet. Här följer mr lista! Dock ingen rangordning!
(e jag glad för utropstecken eller?)

1. Lyssna på bra musik

2. Dricka beer i goda vänners lag

3. Dricka kaffe (gärna i brutala mängder för ökad effekt!)

4. Ligga i soffan och halvsova

5. Spela ute bland folk (vissa kallar det för att uppträda)

6. När man precis har skrivit klart ett inlägg i bloggen och man känner sig "fri"


I en annan del av köping skrivier vi om vad som är lite mera B...

Att ta god på sig...

Det är ju sagt att man ej ska stressa och ta livet med en klackspark. Enligt trafikskolan där de predikade om att man inte sparade så många minuter på att vrålköra istället för att köra lungt och lagligt. Jag trodde inte på det då, men mina vänner, nu ska pappa berätta för er. Stuffen har blivit lite äldre, mognare och mer tolerant på senare dar.

Därför tar jag det nu med ro över att datorn tar ca en kvart på sig att starta, sen ytterligare fem minuter för att den ska orka starta internet och under dessa fem minuter får man ynnesten att lyssna på en flygplansmotor som tydligen har monterats i min dator när jag ej varit hemma.

Hej hopp!

Fina plagg att ha när du går hemma!

Många bloggar om vilken klädsel som skall tillgås till det ena evenemanget efter det andra. Fancy-pancy stuff på flash-människor (läs 08:or och Ystadfolk)

Här i denna blogg ska jag beskriva vad som är skönt att gå i hemma vid.

Plaggus numeros ettus:
Endast kalsonger, spiller du kaffe eller annat gått på dom så kan du skita i det för ingen ser det. Bor du med en sambo kanske du ska ha ett par fasta kallingar, alltså inget tygstycke där det hänger löst och där det finns risk för att den lilla rackaren tittar ut i ena sidan.

Plaggus numeros tvåus:
Skule det vara kallt är det fint att ta tjocka ylletröjor på sig och eventuella långkalsonger. Jag har en gammal jävla stickad tröja jag tycker om, den är där lite hål i och lite sönderriven här och där. Det spelar ingen roll min vän, är du hemma ska folk skita i vad du har på dig. At svepa in sig i en gosig filt är också gutt but beware my dear friends. Att ha filt och dessutom ha långkallingar på sig är en devastating korsbefruktning då värmen kan bli olidlig och svettningarna börjar framkallas.

Såja, nu har jag bloggat likt en fin dama från söder i Stockholm!

RSS 2.0