Mr livstecken!

Hej hopp, många tror kanske att jag fått nån sorts sjukdom på mina händer så jag varit tvungen att kapa av mina armar och att jag utav den anledningen inte har kunnat skriva i min blogg. Nu är så inte fallet, jag har inte helt enkelt orkat eller haft lust att skriva. Som så mycket annat går mina intressen i overkliga vågor...

Mitt intresse för kaffe har ökat enormt kan jag berätta. Det är gott att sitta ute i solen med en kanna kaffe.

Mitt intresse för min trädgård ligger just nu i ebb men jag får väl dra ut och dra skit inom en snar framtid.

I annat kan jag även berätta för eder alla att Alex aka Alx har tagit årets pokal vad gällande midsommarfirande och dess intag utav starka drycker. Men det var ok, han blir ju inte dryg utan han är en pärla ändå. Fick dock höra att jag var "dryg som faen" sist när han var nykter och jag inte var lika nykter. Och allt jag kan svara på det är "right back at ya, dude!"

För er som vill läsa en mer uppdaterad blogg tycker jag ni ska kika in på samme mans blogg, rättså underhållande och han har även en ganska jämn strid med inlägg.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och titta vidare på Tradden.

Ha det gott alla!

Ode till Dahl!

Ja, t.o.m. jag kan använda lite finare ord. Nån som vet vad just "ode" betyder?

Herr Dahl tycker att jag bloggar lite för lite. Han är väl inte den som ska kasta sten i glashus, för den personen som har lägst inläggs-statistik i världen kan mycket väl vara han själv. Nåväl nu ska jag göra mannen glad och blogga.

Veronica Maggios nya platta tycker jag är ett litet fantastiskt litet underverk. Maken till pop-platta damen har plitat ner är sjukt. Upprepar hon sig månne, nja detta blir nog svårt att toppa.

Idag (måndag) har jag varit ledig och såväl gjort väldigt lite. Dock har jag tagit kontakt med Forum Ystad som håller i utbildningar. Jag har haft kontakt med en dam där då jag vill börja "läsa" till yrkeschaufför. Jag har tänkt att jag vill ta lastbilskörkort samt inrikta mig på truckförare så att jag även kan glida med mr truckkort.

Imorgon ska jag på en riktig "photosession" med bandet inför skivsläppet samt kommande promo.bilder utav olika slag. Jag har laddat mr bag med olika utstyrslar. Det mesta är Toddes kläder. Tack till dig förresten.

Annat att säga är att jag håller på att bli megaförkyld. Stop in the fuckin nostrils mixed with some kinda allergi som fuckar upp mr svalj. Ja det är mycket mr jobbigt.

Vad vill ni att jag ska skriva om i mr blogg? Har ni mr förslag? Så varsågod att mr komma med dom!


Funderar återigen på att...

... om man kanske skulle ta en mr utbildning så jag slipper att jobba inom "vården" innan jag blir för gammal och kommer att stå utan jobb. Plus att jag börjar reta mig lite på att jobbet verkligen är 24/7. Så fort jag inte jobbar så ringer telefonen i ett med en massa jobbrelaterat. Det har jag faktiskt noll intresse för. Visst kan man ringa någon gång om man behöver fråga något men fan inte varje dag som man e ledig.

Jag vill jobba måndag till fredag och slippa helgarbete. Även om pengen är fin på en helg. Sen vill jag vara självständig som faen och jobba ganska mycket själv.

Som det ser ut nu så fnular jag på en utbildning inom förar-yrket. Antingen busdriver eller lastbilchaffis. Köra on the open roads gillar jag. Köra bil e gött som faen och jag blir lugn av det. Nä max två år till med detta jävla yrket som assistent. Kraven e skyhöga och lönen e skitlåg. Mr våg är ur funktion nånstans.

Vill jag flytta härifrån? Nä inte sålänge jag har Asta. Området är perfekt för henne här och hon ska inte behöva bo i en storstad. Även att kunna släppa ut mr kise och slippa oroa sig för att han blir överkörd är skönt som faen.

Nu ska jag sluta blogga för idag. Puss och kram!


Status = full

Just nu är jag berusad utav öl och fin musik i stereon. Status jävla Quo! Vad jag älskar dom och deras musik! Unerbart gung, nästan-på dumma enkla låtar men det är det som gör dom så in i satans bra. Är det något band jag verkligen avundas på så är det Status Quo. KISS är jävligt bra men Status är bättre, det är inget jag hade avslöjat när jag är nykter men så är alltså läget just nu.

Deras nya skiva har ett par hits, några låtar är sådär om jag ska vara ärlig. Deras "dumbra" låtar är så äckligt bra att man bara vill sjunga med ännu högre och dra upp volymen så in i helvete så Dr Phil blir sur och ving och ringer till Secruritas. För er som inte vet är Dr Phil min granne. Han är inte den riktiga Dr Phil men likheten är slående.

Nu kan jag inte sitta still längre, måste dra upp volymen och sjunga med och ta ett par klunkar öl. Ses snart igen!

Puss och kram, älskar er alla som läser min tråkiga blogg!


RSS 2.0