23:28 en måndagskväll...

Tankarna just nu lyder ungefär såhär: "Hata jobb, älska att vara hemma!" Imorrn är det dessvärre jobb, det äro mycket tråkigt om ni inte förstod det när ni läste förra raden.

Idag har öl-suget varit enormt kan ni tro. Man var ledig, bara där blir man sugen. För det andra var det jävligt fint väder ute, då är det nästan obligatoriskt att dricka beer ute i solen med Asta och Flacon som sällskap. För det tredje kom Status Quos nya platta hem och låtarna är så inihelvetes bra så dom skriker drick en beer till våran jävligt fina musik.

Jag tänkte först umgås med mina kära förldrar men tänkte att då kan jag ju inte ta nån beer, så jag ringde dem och undrade om de ville komma ner, men innan jag han komma så långt så blev jag frågad om jag ville komma ner och äta kyckling som blivit över sen igår då det var Mors dag som jag missade. Var jag den enda i hela världen som missade detta?
Hursom så fick man hålla tillbaks suget efter öl och invänta kvällen med god mat! Jag tog med en öl ner och drack således en stycken och satt där ett bra tag så alkoholen hann gå ur kroppen. Sen körde jag hem och satte på plattan igen, då blev suget enormt och det blev en liten grogg som komponerades utav lite Coca samt en liten slurk Captain Morgan. Det var gott.

Nu är klockan mycket, och snart är det helg mina vänner! Då e jag ledig så då får alla ha roligt igen!

(jobbar jag helg är det nu lag på att alla andra måste ha tradigt som faen just den helgen så jag inte går miste om nåt)

Trötthetens tecken gör sig påmind

Jag skrev just ett inlägg om varför det finns så mycketorättvisa i världen och frågade varför det ska vara så och undrade om det var Guds fel? Nu precis tog jag bort inlägget för att slippa arga troendes kommentarer. Alla har rätt till en åsikt men man kan inte basunera ut det hursomhelst heller. Man kommer längst med ödmjukhet, vilket jag försöker visa just nu...

Just nu gör sig mr trötthet påmind så in i helvete, ögonlocken vill trilla ner och kroppen hade nog mått bra av lite sömn men jag vill inte lägga mig än, satans jobb som tar så mycket fin tid ifrån mig. Jag har jävlar i mig lite att göra nu i veckan då jag blivit befodrad och är nu löneansvarig för mitt team jag jobbar i.

Nu har jag bloggat lite om mitt liv, nu ska jag lägga en sleepy hollow!


Jag är utsatt för en komplott!

Ja snacka inte, fy faen, nu går skam på torra land, osv osv...

Jag vill härmed dementera vad jag redan nu kan utröna vad mina kompisars bloggar kommer att handla om i en väldigt snar framtid. De har helt sonika hittat på att jag drack lite för mycket och blev därmed något oregerlig på vägen hem från den annars mycket trevliga tillställningen. Huga er mot dessa osanna rykten!

Som sagt så var Valborg mycket trevlig, den började med grillning och det förtärdes utomhus, efter maten entrade vi huset och tog oss ett glas vardera, därefter skulle vi gå och titta på "bålet" i Gärsnäs. Det var kanske inte högst upp på min önskelista denna kväll och jag försökte protestera mot denna aktivitet men gav mig väldigt lätt då jag inte vill vara en stor röv. När vi sett bålet i ca 15 min fick vi så äntligen gå tillbaks och även då kunna ta oss ett eller två glas till tonerna av Spotify.

Tydligen var det efterfest hos Dahl, jag har inte någon större koll på vad för aktiviteter som genomfördes där, men jag somnade vackert in på denne mannens sköna soffa och senare på natten tog jag mitt förnuft till fånga och gick hem till min egen säng.

Senare på morgonen väcktes jag utav Toddes stirriga ringande på min dörr, det var här många fula rykten föddes ur Toddes matlucka.

Beware of the belly of the beast eller något annat coolt uttryck...

Puss

RSS 2.0